| Лильо, І.М. Львівська кухня [Текст] / І.М. Лильо. – Харків: Фоліо. – 2016. – 256 c.
Напередодні новорічних свят всім нам хочеться чогось нового та незвичного не тільки для себе, а й для наших друзів і близьких. Для цього в нагоді стане книга, адресована тим, хто ладен опанувати традиції різних кухонь. Суміш української, польської, єврейської, вірменської, приправлених запаморочливими пахощами Середземномор’я – все це впорядкував і класифікував львівський історик і журналіст, автор ексклюзивних екскурсійних маршрутів Ігор Лильо. А мова йде саме про львівську кухню, що поєднує у собі всі ці смачні рецепти та спирається на місцеві продукти, традиції та історичну пам'ять. Займаючись приготуванням страв, за викладеними у книзі рецептами, можна легко здійснити історичний екскурс вуличками «українського Парижа» та поринути у світ і звичаї тих, хто мешкав тут споконвіку.
16.11.2016 |